fredag 19 oktober 2012

Frango ala casa

Visst ser det sexigt ut?

Köpte en hel höna hos kötthandlaren (3,42€). Han öppnade den åt mej med sin stora kniv. Jag gjorde en marinad på olja, purjo, vitlök, piri-piri, salt, peppar, citron och lät det dra i fem timmar. Alltid när jag var nära kylskåpet vände jag på påsen.

Så hackade jag ner lite kål, morot och lök som botten i ugnsformen. Kycklingen på och in i ugnen med fulla grillmotståndet på i en knapp timme. Gissa om det smakade? Visst är det lätt att laga mat!

2 kommentarer:

  1. Tydligen du trivs där. Det där Frango ala Casa får du gärna visa i Park nästa sommar.
    Förresten en av mina höjdare är att när jag besöker Hangö på sommaren är att ha ett birra hos dig. Fortsätt med dina bloggar, dom är intressant att följa.
    Mvh Henkka

    SvaraRadera
  2. Det ser jättegott ut!

    SvaraRadera